Page 82 - Kuvings
P. 82
Wpływa korzystnie na skórę Jabłkowe martini BS
i na trawienie
W tym lodowato-zimnym martini na pierwszy plan wysuwa się kwaśne
1 jabłko [180 g] zielone jabłko.
¼ cytryny [20 g] Napój jest bardzo odświeżający, z przyjemną kwaskową nutką.
1 gałązka rozmarynu
35 ml rumu rozmarynowego 1. Starannie umyć składniki.
2. Pokroić jabłko na cząstki.
200 Cal (woparciuopowyższąporcję) 3. Wycisnąć sok z jabłka i cytryny w Wolnoobrotowej Wyciskarce do

Przygotowanie Soku Kuvings.
Zrobić rozmarynowy rum – 4. Dodać rozmaryn do soku jabłkowo-cytrynowego i wstawić do lodówki
wrzucić rozmaryn do rumu
i pozostawić na około 2 na około 2 godziny.
miesiące. 5. Połączyć otrzymany schłodzony sok z rumem rozmarynowym.
Starannie umyć jabłko, 6. Wlać do schłodzonej szklanki koktajlowej.
cytrynę i rozmaryn. 7. Udekorować rozmarynem lub plasterkiem cytryny.

Usuwa z organizmu toksyny, Letnie sake BS
nawadnia
Sake Sangria z arbuzem – lekki, odświeżający sposób na rozkoszowanie
3 plastry arbuza [400 g] się sake.
1 liczi [3 g] i sake [50 ml]

183 Cal (woparciuopowyższąporcję)

1. Obrać arbuza ze skóry i pokroić na kawałki.
2. Obrać liczi ze skórki.
3. Wycisnąć sok z arbuza i liczi w Wolnoobrotowej Wyciskarce do soku

Kuvings.
4. Połączyć sake z sokiem i dokładnie wymieszać.

82
   77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87