Page 67 - Kuvings
P. 67
Tropikalny mix BS

1 pomarańcza [340 g] 1. Umyć starannie składniki.
1 plasterek ananasa [120 g] 2. Usunąć szypułki z truskawek.
¼ cytryny [30 g] 3.Obrać ze skórki pomarańczę i cytrynę i pokroić na kawałki.
1 filiżanka truskawek [100 g] 4. Zamknąć zaślepkę i najpierw wycisnąć w Wolnoobrotowej Wyciskarce
mleko kokosowe [120 ml]
do Soku Kuvings sok z truskawek, a następnie z ananasa, pomarańczy i
215 Cal (woparciuopowyższąporcję) cytryny.
5. Wymieszać dokładnie sok z lodem i mlekiem kokosowym.
Przygotowanie
Umyć starannie pomarańczę,
cytrynę i truskawki.

Wskazówka Pozwól wszystkim składnikom na dokładne wymieszanie się, a
następnie otwórz zaślepkę i wlej sok bezpośrednio do szklanki.

Działa moczopędnie, Letni przebój BS

usuwa toksyny Pokochasz tę mieszankę tradycyjnych letnich owoców
– gaszących letnie pragnienie.
1 złoty melon [250 g]
½ kiści winogron [150 g] 1. Umyć starannie składniki.
1 plaster arbuza [200 g] 2. Usunąć ogonek melona i pokroić na kawałki.
1 pomarańcza [340 g] 3. Usunąć gałązkę z winogron.
1 liść czerwonej kapusty [200 g] 4. Obrać arbuza ze skóry i pokroić na kawałki.
½ cytryny [60 g] 5. Obrać pomarańczę ze skórki i pokroić na kawałki.
6. Wycisnąć sok w Wolnoobrotowej Wyciskarce do Soku Kuvings,
428 Cal (woparciuopowyższąporcję)
umieszczając w urządzeniu naprzemiennie melona, pomarańczę,
Przygotowanie winogrona, czerwoną kapustę, arbuza i cytrynę.

Namoczyć czerwoną kapustę w 67
zimnej wodzie przez około 30
minut. Namoczyć winogrona w
ciepłej wodzie przez około 20-
30 minut lub umyć sokiem z
cytryny, octem winnym lub sodą
oczyszczoną.
   62   63   64   65   66   67   68   69   70   71   72