Page 47 - Kuvings
P. 47
ruszki [500 g] Kojący sok
1 cal korzenia imbiru [20 g] gruszkowo-imbirowy
1 plaster rzodkwi [150 g]
1 pomarańcza [340 g] 1. Starannie umyć składniki.
2. Usunąć ogonek i nasiona z gruszki i pokroić na kawałki.
358 Cal (woparciuopowyższąporcję) 3. Obrać ze skórki korzeń imbiru.
4. Obrać ze skórki pomarańczę i pokroić na cząstki.
5. Wycisnąć sok w Wolnoobrotowej Wyciskarce do Soku Kuvings.

Gruszka zawiera dużo wody, zaspokaja pragnienie i ułatwia
Wskazówka odksztuszanie wydzieliny.

Jeżeli dodamy więcej pomarańczy, nawet dzieci pokochają ten sok.

Zapobiega anemii i Energetyzujący sok z
wysokiemu ciśnieniu krwi. korzenia lotosu

½ korzenia lotosu [180 g] Jeżeli masz wątpliwości co do soków z warzyw korzeniowych, warto zacząć
¼ buraka [50 g] od właśnie tego soku. Jeśli wolisz słodszy smak, dodaj więcej gruszek.
2 gruszki [500 g]
1. Starannie umyć składniki.
337.5 Cal (woparciuopowyższąporcję) 2. Pokroić składniki na kawałki.
3. Wycisnąć sok w Wolnoobrotowej Wyciskarce do Soku Kuvings,

wkładając do urządzenia naprzemiennie korzeń lotosu, buraka i
gruszkę.

Jeżeli dodamy gruszkę lub buraki, nawet dzieciom będzie smakował
Wskazówka sok z korzenia lotosu.

47
   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52