Page 39 - Kuvings
P. 39
omidory [180 g x 2] Sok multiwitaminowy
1 marchewka [150g]
1 gałązka selera naciowego [80 g] 1. Starannie umyć składniki.
1 liść jarmużu [20 g] 2. Starannie oskrobać marchewkę, odciąć końcówki i pokroić na kawałki.
¼ buraka [50 g] 3. Pokroić gałązkę selera naciowego na kawałki.
garść szpinaku [60 g] 4. Usunąć ogonek pomidora i pokroić go na cząstki.
1/3 kapusty białej [150 g] 5. Pokroić białą kapustę na kawałki.
mały pęczek natki pietruszki [10 g] 6. Wycisnąć sok w Wolnoobrotowej Wyciskarce do Soku Kuvings,

125 Cal (woparciuopowyższąporcję) umieszczając w urządzeniu naprzemiennie zielone warzywa liściaste,
pomidor i ogórek.

Przygotowanie W zależności od preferencji, można dodać gruszkę, pomarańczę lub
Przed wyciśnięciem soku, Wskazówka jabłko.
namoczyć składniki w zimnej
wodzie przez około 30 minut. Sok z pomidorów

Dobry dla skóry Cudowna słodycz pomidorów i gruszki zostaje uwydatniona przez świeży
szpinak i natkę pietruszki.
3 pomidory [180 g x 3] 1. Starannie umyć składniki.
2 gruszki [500g] 2. Usunąć ogonki pomidorów i pokroić je na cząstki.
¼ cytryny [30 g] 3. Usunąć ogonek i nasiona z gruszki i pokroić ją na cząstki.
garść szpinaku [60 g] 4. Obrać ze skórki cytrynę i cebulę i pokroić je na cząstki.
½ pęczka natki pietruszki [10 g] 5. Wycisnąć sok w Wolnoobrotowej Wyciskarce do Soku Kuvings,
cebula [10 g]
umieszczając w urządzeniu naprzemiennie pomidory, cebulę, natkę
301Cal (woparciuopowyższąporcję) pietruszki, szpinak, gruszkę i cytrynę.

Przygotowanie Pomidory powinny mieć ładny kształt i gładką skórkę, bez pęknięć i
Przed wyciśnięciem soku, Wskazówka plam.
przez chwilę namoczyć natkę
pietruszki i szpinak w zimnej Sok z czerwonej kapusty
wodzie.
1. Starannie umyć składniki.
Łagodzi dolegliwości 2. Starannie oskrobać marchewkę i pokroić na kawałki.
żołądkowe 3. Obrać ze skórki pomarańczę i pokroić na cząstki.
4. Wycisnąć sok w Wolnoobrotowej Wyciskarce do Soku Kuvings, umieszczając
¼ czerwonej kapusty [400 g]
1 filiżanka borówek amerykańskich [100 g] w urządzeniu naprzemiennie czerwoną kapustę, borówki amerykańskie,
1 marchewka [160g] marchewkę i pomarańczę.
1 pomarańcza [340 g]
Wskazówka Można dodać brokuły lub paprykę.
334 Cal (woparciuopowyższąporcję)
Przygotowanie
Przed wyciśnięciem soku,
namoczyć kapustę i
marchewkę w zimnej wodzie
przez około 30 minut.

39
   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44