Page 21 - Kuvings
P. 21
archewki [160 g x 4] Sok marchwiowy

216 Cal (woparciuopowyższąporcję) Marchewki są pełne witamin i minerałów, a w szczególności
przeciwutleniacza beta-karotenu. Ogólna wartość substancji
odżywczych marchewek wspomaga powstrzymywanie starzenia,
wzmacnia odporność oraz korzystnie wpływa na wzrok.

Przygotowanie 1. Starannie oskrobać marchewki, odciąć końcówki i pokroić na mniejsze
kawałki, mieszczące się w wyciskarce.
Przed wyciśnięciem soku, namoczyć
marchewki w zimnej wodzie przez co 2. Wycisnąć sok w Wolnoobrotowej Wyciskarce do Soku Kuvings
najmniej 30 min w celu zapewnienia
optymalnych wyników wyciskania.

Informacja Wskazówka

marchewki Marchewki powinny być twarde, gładkie, możliwie proste i w jasnym kolorze.
Marchewki można przechowywać przez kilka miesięcy w lodówce lub w przez
Marchewki są doskonałym źródłem okres zimowy w wilgotnym, chłodnym miejscu. W przypadku przechowywania
przeciwutleniaczy i najbogatszym przez dłuższy okres czasu, należy umieścić niemyte marchewki w wiaderkach
warzywnym źródłem karotenu pomiędzy warstwami piasku, mieszaniny 50/50 piasku i drewnianych wiórów
– prowitaminy A. Zawarte w lub w ziemi.
marchewkach przeciwutleniacze
wspomagają zapobieganie +
chorobom układu krążenia i
nowotworowym, a także mają Smak i substancje odżywcze
korzystny wpływ na nasz wzrok. marchew + jabłko = zwalcza zmęczenie
marchew + pomarańcza = zwalcza zmęczenie
marchew + ananas = zapobiega zaparciom

21
   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26