Page 11 - Kuvings
P. 11
ed wyciśnięciem soku z produktów takich Warzywa liściaste Łykowate warzywa liściaste
jak winogrona, należy usunąć łodyżki.
Szpinak, jarmuż, sałata, Seler naciowy, Angelica
Winogrona, granat kapusta chińska utilis, natka pietruszki

W przypadku winogron, usunąć Umyć warzywa i namoczyć je w Pociąć gałązki selera naciowego
łodyżki i wycisnąć sok z samych zimnej wodzie przez 5-10 minut na małe kawałki i powoli wsuwać
winogron. W przypadku granatu, w celu ich odświeżenia. Pokroić je do wyciskarki soku.
pokroić granaty na połowy i warzywa tak, by mieściły się w
oddzielić nasiona od skórki. wyciskarce. W przypadku produktów
o dużych liściach, zrolować liście i
wsuwać je powoli do lejka.

Warzywa korzeniowe – marchewki Papryka Migdały (orzechy)

Pociąć korzenie w cienkie słupki Starannie umyć i usunąć rdzeń i Przed wyciśnięciem soku
i zeskrobać brud pod bieżącą gniazda nasienne. namoczyć migdały w wodzie
wodą, Odciąć czubek i końcówkę przez co najmniej 30 minut. Przy
korzenia. Marchewki są twarde, pomocy dużej łyżki lub chochli,
więc najlepiej pokroić je wzdłuż ostrożnie odmierzyć mieszankę
na ćwiartki, a następnie na do wyciskarki soku, upewniając
drobne plasterki. się, że za każdym razem
zostanie dodana jednakowa ilość
migdałów i wody.

11
   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16