Page 107 - Kuvings
P. 107
amrożony banan [100 g] Lody bananowo- jogurtowe
jogurt naturalny [200 g]
Fantastyczne połączenie słodkiego banana i kremowego jogurtu.
299 Cal (woparciuopowyższąporcję) Dziecięcy przysmak!

Pełne sitko 1. Złożyć wyciskarkę do soku wykorzystując pełne sitko.
2. Umieścić rozdrobnionego zamrożonego banana z jogurtem naturalnym w
2 filiżanki zamrożonych owoców
żurawiny [200 g] Wolnoobrotowej Wyciskarce do Soku Kuvings.
30 g skondensowanego mleka 3. Podawać w pucharku do lodów.

49 Cal (woparciuopowyższąporcję) Wskazówka Można udekorować lody jogurtem naturalnym, zależnie od
preferencji.
Pełne sitko
Sorbet żurawinowy
Zapobiega zaparciom,
ułatwia trawienie Niesamowicie silne wrażenie smakowe, mające źródło w żurawinach!
Jeden z najzdrowszych i najsmaczniejszych deserów.
¼ ugotowanej na parze słodkiej dyni
1 filiżanka orzechów nerkowca [60 g] 1. Złożyć wyciskarkę do soku wykorzystując pełne sitko.
1 zamrożony banan [100 g] 2. Wkładać zamrożone żurawiny niewielkimi porcjami do Wolnoobrotowej
1 łyżka miodu
1 łyżka skondensowanego mleka Wyciskarki do Soku Kuvings.
3. Podawać w pucharku do lodów.
423 Cal (woparciuopowyższąporcję)
Lody ze słodkiej dyni i
Pełne sitko orzechów nerkowca

To jest fantastyczny jesienny deser!
Smak słodkiej dyni wyśmienicie współgra z orzechową konsystencją.

1. Złożyć wyciskarkę do soku wykorzystując pełne sitko.
2. Zmiksować razem ugotowaną na parze słodką dynię, orzechy

nerkowca, miód, mleko skondensowane i zamrożonego banana.
3. Przy pomocy dużej łyżki lub chochli ostrożnie nakładać mieszaninę

do Wolnoobrotowej Wyciskarki do Soku Kuvings.
4. Podawać w pucharku do lodów.

107
   102   103   104   105   106   107   108   109   110