Page 105 - Kuvings
P. 105
iliżanki zamrożonych Sorbet truskawkowy
truskawek [200 g]
Truskawki są prawdopodobnie najpowszechniej występującymi i
52 Cal (woparciuopowyższąporcję) najbardziej popularnymi owocami na świecie. Twoim udziałem stanie się
fantastyczny smak i konsystencja.
Pełne sitko 1. Złożyć wyciskarkę do soku wykorzystując pełne sitko.
2. Pojedynczo wkładać zamrożone truskawki do Wolnoobrotowej
2 filiżanki zamrożonych
owoców kiwi [200 g] Wyciskarki do Soku Kuvings.
3. Podawać w pucharku do lodów.
108 Cal (woparciuopowyższąporcję)
Wskazówka Mrożone truskawki większe niż 4 cale mogą uszkodzić pełne sitko –
Pełne sitko przed ich zamrożeniem należy pokroić truskawki na mniejsze kawałki.

2 filiżanki zamrożonych Sorbet z kiwi
owoców borówek amerykańskich
Trudno jest wyobrazić sobie coś lepiej gaszącego pragnienie, niż ten
56 Cal (woparciuopowyższąporcję) odświeżający sorbet.

Pełne sitko 1. Złożyć wyciskarkę do soku wykorzystując pełne sitko.
2. Pojedynczo wkładać kawałki zamrożonych kiwi do Wolnoobrotowej
2 filiżanki zamrożonego
mango [200 g] Wyciskarki do Soku Kuvings.
3. Podawać w pucharku do lodów.
136 Cal (woparciuopowyższąporcję)
Usunąć rdzeń kiwi przed zamrożeniem, aby uzyskać lepszy smak.
Pełne sitko Wskazówka Jeżeli kiwi ma silnie kwaskowy smak, dodać kawałek banana lub

jogurt.

Sorbet borówkowy

Niezależnie od pogody, jedząc ten mrożony deser, niemal uwierzysz, ze
jest już lato – wyśmienity niskokaloryczny letni deser.

1. Złożyć wyciskarkę do soku wykorzystując pełne sitko.
2. Wkładać zamrożone borówki amerykańskie niewielkimi porcjami do

Wolnoobrotowej Wyciskarki do Soku Kuvings.
3. Podawać w pucharku do lodów.

Sorbet z mango

Przenieś się pod palmy dzięki intensywnemu i bogatemu smakowi
mango.

1. Złożyć wyciskarkę do soku wykorzystując pełne sitko.

2. Wkładać zamrożone mango niewielkimi porcjami do Wolnoobrotowej

Wyciskarki do Soku Kuvings.

3. Podawać w pucharku do lodów. 105
   100   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110