Page 10 - Kuvings
P. 10
Przygotowanie produktów

Dowiedz się w jaki sposób przygotować owoce i warzywa przed
użyciem wyciskarki do soków, aby bezpiecznie zrobić naturalny sok
Kuvings pełen substancji odżywczych.

Składniki soku z nasionami i skórką Owoce z twardymi pestkami Owoce z twardą skórką

Jabłko, gruszka, kiwi Mango, wiśnia, awokado, Pomarańcza, cytryna,
brzoskwinia, śliwka, grejpfrut, melon
Usunąć ogonek i pokroić owoce persymona
na kawałki, tak by mieściły się Umyć pod bieżącą wodą i obrać
w wyciskarce soku. Wyciskać z Obrać ze skórki, usunąć pestkę ze skórki. Usunąć twardą skórkę
nich sok, pozostawiając nasiona i przeciąć owoce na pól. Owoce i pokroić owoce na kawałki, tak
i skórkę. Skórka i nasiona są z twardymi pestkami mogą by mieściły się w wyciskarce
bogatym źródłem substancji spowodować uszkodzenie soku.
odżywczych. urządzenia – pestki należy
usunąć przed wyciskaniem soku.

10
   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15